De Klussenier Joost Baken
De Klussenier Joost Baken

Dorpstraat 38
5575 AE Luyksgestel

Dien uw offerte-aanvraag in   

0497 33 87 19
06 5264 4110
joostbaken@klussenier.nl

Ingeschreven bij KvK onder nr. 69658714

Even voorstellen

Bent u op zoek naar een klusbedrijf in Luyksgestel voor verbouwingen en renovatiewerk? Dan bent u bij mij aan het juiste adres. Mijn naam is Joost Baken, en samen met mijn gezin woon ik in Luyksgestel. Ik ben de vakman voor al uw verbouwingen en kleinere klussen.

Klussen heeft altijd al mijn interesse gehad. Naast mijn fulltime baan in de automotive was ik altijd aan het klussen en verbouwen. Ik heb diverse projecten uitgevoerd bij vrienden, familie en kennissen en natuurlijk mijn eigen huis paar keer verbouwd. Ik vind alles rondom het verbouwen zo leuk dat ik besloot een eigen klusbedrijf te starten. Zo kwam ik De Klussenier tegen. Toen was de keuze snel gemaakt om mijn eigen klusbedrijf te starten onder de vlag van De Klussenier.

Waar u mij voor kunt inschakelen? Voor alle verbouwingen en renovatiewerkzaamheden. Een kleine greep uit de mogelijkheden: timmerwerk, elektra, verlichting en het  realiseren van houten veranda’s. En ook de totale renovatie van bijvoorbeeld de zolder naar een slaapkamer.

Ik regel graag uw complete verbouwing van A tot Z en volgens afspraak! Naast het leveren van hoogwaardige kwaliteit vind ik service en betrouwbaarheid zeer belangrijk. Bovendien werk ik opgeruimd en netjes. Ik voorzie u graag van deskundig advies en ik denk graag met u mee. U ontvangt vooraf een vrijblijvende offerte en ik reken geen voorrijkosten. Op geleverde werkzaamheden ontvangt u 12 maanden garantie. 

Woont u in de omgeving Valkenswaard, Eindhoven Eersel of Hapert en heeft u een klus of verbouwing gepland? Ik kom graag bij u langs om uw wensen door te spreken. 

Dien uw offerte-aanvraag in    Ga terug naar de hoofdpagina voor meer informatie  

 
Loading...